طرز تهیه اسنک کالباس نوشته شده در این جا از وبلاگ اوکالا گرفته شده است.

ترفندی مهم برای تهیه‌ی اسنک بدون دستگاه ساندویچ ساز:

شما در صورت نداشتن دستگاه ساندویچ ساز می‌توانید از ماهیتابه استفاده کنید. کافیست در کف ماهیتابه یک لایه نان  به صورت یکدست چیده و مواد اسنک را بر روی نان بریزید، لایه ی دوم نان را گذاشته و ماهیتابه بر روی حرارت قرار داده و روی نان ها یک جسم سنگین را که با فویل آلو‌مینیمی پیچیده‌اید ( می‌توانید از سنگ و یا آجر پیچیده شده در فویل آلومینیمی استفاده کنید) قرار دهید، تا نان ها به هم خوب بچسبند.  بعد از برشته شدن لایه زیرین، اسنک‌ها را چرخانده تا دو طرف خوب برشته شوند.

۵ نکته مهم برای تهیه اسنک:

  1. ترکیب مواد داخل اسنک کاملا سلیقه‌ای و دل‌بخواه است به عنوان مثال شما می‌توانید ذرت و فلفل دلمه‌ای را حذف کرده و به مواد، گوجه فرنگی نگینی اضافه کنید، همچنین به جای کالباس از سوسیسی که قبلا سرخ شده استفاده کنید. یا مقداری گوشت چرخ کرده همراه با پیاز سرخ کنید و جایگزین کالباس قراردهید.
  2. هنگام سرو اسنک معمولا از سس خردل و سس قرمز استفاده می‌شود.
  3. در تهیه اسنک کالباس هیچ موادی را از قبل سرخ نمی‌کنیم.
  4. مقدار مواد ذکر شده در این پست، برای تعداد ۴ نفر کافیست، فقط دقت کنید هنگام محاسبه نان تست برای هر نفر، تعداد اعداد زوج را در نظر بگیرید.
  5. افراد گیاه خوار می‌توانند جایگزین کالباس و مواد گوشتی از کدو و یا سیب زمینی که از قبل پخته شده استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه اسنک کالباس:

  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده‌ی نرم: به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا: حدود ۱۰۰ گرم
  • کالباس: ۲۰۰ گرم
  • نان تست نرم: به تعداد لازم
  • نمک: به مقدار دلخواه
  • پودر آویشن: به مقدار دلخواه
  • پودر فلفل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسنک کالباس:

  • در مرحله‌ی اول قارچ و فلفل دلمه‌ای را بشورید و خشک کنید.
  • کالباس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.
  • دستگاه ساندویچ ساز را آماده کنید و یک نان تست بر روی صفحه زیرین بگذارید.
  • بر روی نان ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس کمی از موادتان را بریزید (مخلوطی از فلفل دلمه، کالباس، قارچ، ذرت).
  • حالا باز مقداری پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید و سپس کمی ادویه بپاشید (نمک، فلفل و آویشن).
  • بر روی مواد یک لایه نان تست دیگر بگذارید و در ساندویچ ساز را ببندید تا حدود ۱۰ دقیقه.
  • بعد از پخت اسنک می‌توانید آن را همراه با انواع سس‌های لذیذ میل کنید. همچنین در کنار اسنک، گوجه فرنگی و خیارشور خرد کنید و آن را تزئین کنید.

نوش جانتان.

 

مواد لازم برای اسنک
ریختن مواد اسنک
گذاشتن نان بر روی مواد اسنک
اسنک کالباس خوشمزه

خواص اسنک، خاصیتی که تا به حال نشنیده اید:

جالب است بدانید که اسنک به دلیل داشتن موادی چون قارچ و فلفل دلمه ای، ضد سرطان محسوب می‌شود. قارچ و فلفل دلمه‌ای موجود در اسنک، خاصیت ضد سرطانی دارند و چون فقط حرارت دیده و کمی پخته شده‌اند، خواص خود را از دست نمی‌دهند.

منبع: اوکالا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *